Stritsel õunatükkide ja rosinatega
''Need, kes gluteeni ei talu, tunnevad ilmselt kõige enam puudust erinevatest pärmitainaküpsetitest.''
Algab raamat sellise retseptiga ja nii ka on.
Seda retsepti olen proovinud ma juba 3korda katsetada. Esimene ja teine kord ei olnud nii hea kui oleks tahtnud aga kolmas kord tuli juba täitsa hea välja. Kõige keerulisem on see, et see vajub kõik üsna laiali ahjuplaadil.
RETSEPT:
Algab raamat sellise retseptiga ja nii ka on.
Seda retsepti olen proovinud ma juba 3korda katsetada. Esimene ja teine kord ei olnud nii hea kui oleks tahtnud aga kolmas kord tuli juba täitsa hea välja. Kõige keerulisem on see, et see vajub kõik üsna laiali ahjuplaadil.
RETSEPT:
SAIA KERGITAMISEKS:
25 g pärmi
50 ml käesooja vett
KUIVAINED:
350 g gluteenivaba jahusegu
veidi kardemoni
2 sl psülliumi seemnekestasid
50 g suhkrut
0,5 tl soola
VEDELIKUD:
150 ml piima
50 g võid
3 tl mett
TÄIDIS:
4 keskmise suurusega õuna
100 g rosinaid
50 g suhkrut
25 g võid
1 tl jahvatatud kaneeli
LISAKS:
määrimiseks muna või piima
kaunistamiseks peotäis mandlilaaste
Kommentaarid
Postita kommentaar