Gluteenivaba pitsa!


 



Põhi 
350 ml sooja vett
1 pakk (12 g) kuivpärmi
200 g Schär’i B Mix gluteenivaba jahu 150 g gluteenivaba kaerajahu (Provena)
50 g tatrajahu
1 spl oliiviõli (külpmpress)
Tainast jätkub kahe ahjuplaadi suuruse õhukese pitsa jaoks.
Sega koostisained kokku ja vajadusel lisa jahu (Schär), kuni tainas käte küljest lahti tuleb. Poolita taigna kogus ning suru kumbki pool eraldi ahjuplaadile, võib teha ovaalsed või kandilise pitsad. Gluteenivaba tainast kergitatakse ainult ükskord ja see on enne ahju minekut.
Kate 1 
Tomatipasta (ICA orgaaniline, Rimist)
Šampinjonid
Hapukurk
Ananass
Riivjuust
Kata pitsapõhi tomatipastaga, šampinjoni võib soovi korral eelnevalt pannil kuumutada lisades veidi sojakastet. Aseta pitsapõhjale tükeldatud hapukurk ning ananass. Viimasena puista peale riivjuust.
Kate 2 
Tomatipasta
Kirsstomatid (poolitatud)
Värske basiilik
Mozzarella juust
Kata pitsapõhi tomatipastaga, Poolita kirsstomatid ning aseta pitsapõhjale. Tomatite vahele paiguta terved basiiliku lehed. Mozzarella juustu võib murda tükkidena või asetada viiludena.

Kommentaarid

Populaarsed postitused